3Care boek

Een van de doelstellingen van het 3 Care programma is het her programmeren van de lichaamscellen, zodat ze de bestaande vetreserves kunnen verbranden. We hebben dat gedaan door middel van een dieet van eerst de vet verbrandende voedingsmiddelen, gevolgd door ‘balsems’ die u in staat stellen het vet efficiënter te verbranden. Informatie hierover vind u in het 3care boek.

Het is veel beter voor u om gewoon te eten volgens het dieet dat u gewoonlijk volgt. Door de vet verbrandende voedingsmiddelen zo snel mogelijk te elimineren heb je maar één doel en dat is het verlangen naar vette voedingsmiddelen te verminderen. Je kunt het dan in fases doen, bijvoorbeeld in fase 2 elimineren we de koolhydraten, zodat je ‘oude’ eetgewoonten weer terugkomen, terwijl je ze vervangt door de vetverbranders. Op deze manier zul je een weg vinden naar een gezond en bevredigend eet leven.

Fase 1 – Elimineer vet verbrandende voedingsmiddelen

Om het 3care dieet te implementeren raden wij aan om eerst vet verbrandende voedingsmiddelen te elimineren. Wij stellen voor broodjes, muffins, chips, pasta, wit brood. Alles gemaakt van bloem moet volledig worden geëlimineerd. U kunt de geëlimineerde voedingsmiddelen vervangen door die van fase 1 en 2.

Fase 2 – Vervang vet verbrandende voedingsmiddelen door longvoeding

In onze “oude” eetgewoonten maken we plaats voor de magere bronnen aardappelen, rijst, granen, groenten, fruit enz., zodat u in deze fase maar één doel hebt, namelijk uw trek in koolhydraatrijke voedingsmiddelen te verminderen.

Uit ons onderzoek blijkt dat hoe meer de eetlust verzadigd is, hoe minder u eet. Het doel is dus om de aardappelchips of de overvloedige hoeveelheden rijst of glucose in uw maaltijden te elimineren.

Fase 3 – Welkom terug bij oude eetgewoonten

Na fase 2 gaat u de voedingsmiddelen uit de fasen 1 en 2 geleidelijk weer in uw eetgewoonten opnemen zonder na te denken over waar u ze kunt vervangen. Dat is een van de doelstellingen van het 3Care full-systeem. Wij raden u aan te vervangen door voedingsmiddelen uit fase 1 en 2 om het intense verlangen naar zoetigheid weg te nemen. Op die manier zult u de drang naar zoetigheid echt verminderen.

Rein accumuleren van de oude eetgewoonten ) overeten, vooral koolhydraten overeten in de avond, een kopje thee of een glas melk, gebak, cake, en alle de geraffineerde koolhydraten die bijdraagt aan de inname van kilo’s lichaamsvet en de oorzaak van gezondheidsproblemen. Door het bijhouden van een voedseldagboek tijdens uw gewichtsverlies programma, leert u om voedsel te vervangen op een meer effectieve manier, zodat u niet in een gewichtsverlies plateau dat schadelijk zal zijn voor uw gewichtsverlies inspanningen. Dit zal u helpen om uw doelstellingen op een meer positieve manier te bereiken.

2) Grondbeginselen van het 3Care full systeem

Het volledige systeem van3Care bestaat uit deze essentiële punten:

Wij hopen dat dit artikel u zal helpen om het 3Care full system te begrijpen. Lees aandachtig alle informatie in dit artikel en neem de nodige maatregelen volgens de gegeven details.

Een drievoudige verzekering tegen gewichtsverlies

Het 3Care full systeem zal u helpen als u veilig en effectief wilt afvallen. Het vermindert het risico op hart- en vaatziekten, stimuleert de afvoer van buikvetten en vermindert de dikmakende werking van koolhydraten.

Dit programma is goedgekeurd door de American Heart Association, de American illinge wellness association en de American Diabetes Association.

Het is voor vijfennegentig procent effectief in het elimineren van de calorie-inname met bijna duizend calorieën. Het is bekend dat om af te vallen ongeveer 1 of 2 pond calorieën moet worden geëlimineerd.

Author

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.