Online coaching

Wanneer je aan handicaps denkt, vind je ze vaak humoristisch. We hebben de neiging te lachen om mensen die blind of doof zijn, of met een misvorming zijn geboren, maar zelden feliciteren we mensen die anders zijn dan mensen die een aantal unieke voordelen hebben. Mensen met een handicap leveren een enorme bijdrage aan de samenleving. Het zijn mensen zoals u en ik, maar in plaats van normaal te kunnen functioneren in hun eigen, volwaardige wereld, vinden zij iets om onder te lijden.

Hoe is het leven voor iemand met een handicap? Wanneer iemand aan een rolstoel gekluisterd is, kunnen velen van hen niet helder zien. Het is voor hen vrijwel onmogelijk om een taak uit te voeren die zij gewend zijn te doen en waarvan velen van ons aannemen dat het een natuurlijke functie is. Ik kan alleen online coaching aanbieden, zodat u zich comfortabeler kunt voelen over uw dagelijkse taken en uw vrijheid om dingen te doen die u voorheen misschien niet kon doen.

Dat is mijn kleine verhaal over hoe ik gekwalificeerd ben als online coach, om anderen te kunnen helpen.

Ben ik gehandicapt?

Ja. U kunt het artikel over mijn achtergrond hieronder lezen als het u niet interesseert, bijna alle websites die ik heb gemaakt hebben een gehandicapten onderschrift. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Ik gebruik een gemotoriseerde rollator en typ op een scherm dat eruitziet als een typemachine. Wat is er in die sombere wereld die ik heb gecreƫerd? Ik kan me nauwelijks bewegen, maar ik doe het uit vrije wil. Ik kan die stap zetten, een stap weg van mijn stoel, om de spieren weer op krachten te laten komen zodat ik verder kan gaan met mijn werk. Als ik val, zal ik zo snel mogelijk genezen terwijl ik mijn looprek naar zijn bestemming duw. Welnu, ik kan nergens heen omdat ik aan mijn kamer gekluisterd ben, zowel om mijn handicap te aanvaarden als om te helpen die te overwinnen door gebruik te maken van de vermogens die mij zullen helpen om zo comfortabel mogelijk in mijn kleine wereld te leven.

Vernietigt het mijn dromen?

Wel, dat doet het ongetwijfeld. Mijn helderheid is een zegen geweest, en mijn handicap heeft een druk gelegd op de situatie die ik heb geprobeerd op te bouwen en te vergroten als een sociaal vooruitstrevend lid van mijn gemeenschap. Ik wil niets te maken hebben met uitvinden. Ik zou falen, en ik weet dat het waar is. Maar ik ben al heel lang een gelovig mens. Om de een of andere reden heb ik een groter vertrouwen in God, de schepper van het universum, en ik weiger dat geloof tot het uiterste te testen. Als ik er toch in slaag om met mijn handicap te bereiken wat ik wil, dan zou dat zijn omdat ik er lang genoeg geweest zou zijn om Hem te danken. Ik zou mijn Boaz gewonnen hebben.

Ook al is het een secundaire kwaliteit, als gehandicapte zal ik altijd een persoonlijk succesverhaal hebben dat mij helpt in te zien dat een handicap zijn eigen motivatie is. Een belangrijk onderdeel van succes is visie. Ik zie mijn handicap als een visie, een drijvende kracht die mij waarschijnlijk eeuwig heeft gebrand. En hielp het met mijn visie dat mijn broer erin slaagde zijn mobiliteit te verwerven? Toen ik elke nacht in mijn paralle state rookte, bleef ik rusten en verplichtte mijn oogspieren fysiek om het zware werk aan te kunnen.

Dat is wat ik krijg. Een ga jij maar! Lege huls van een man die werkt bij bijna alles wat hij doet. Er is een pathos waar je mee om moet gaan als je begint, maar het is er, beschikbaar voor ieder persoon op de tijdlijn van zijn dromen. been, immobiliteit, is de waarde van mijn handicap voor mij.

 

Lees meer

Personal trainer

Voedingscoach

 

Author

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.