Natuurcoach

Natuurcoaching gaat niet alleen over acteren. Het gaat ook over niet-acteren. Het gaat over zijn en doen en dit leven leiden. Het gaat over die doelgerichte aandachtspunten. In dit geval betekent het het nastreven van je eigen innerlijke vrede en het staan in je eigen persoonlijke kracht.

Natuurcoaching is een leerproces voor een individu dat een echte band met de natuur heeft. Het heeft niets te maken met te veel in te weinig tijd. Hoewel het voor sommigen geweldige resultaten heeft, heeft het voor velen gemengde resultaten. Het vereist moed en geloof in jezelf om diep naar binnen te kunnen gaan. Het vergt veel geduld en het vermogen om naar binnen te kijken en de veranderingen door te voeren.

Het maakt het mogelijk voor hen die het gereedschap en de intelligentie hebben om te lezen en te luisteren en te reageren op tekenen van de natuur. Het is het maximaliseren van het goede en het uitroeien van het valse. Het is voorbij het gewone gaan en stilte creëren met de natuur. Het gaat over terugkeren naar iets zoals je was voordat je geboren werd. Het gaat over het afpellen van de lagen en wat er onder zit. Het gaat over kijken naar je dromen en je moeders, je dromen en je moeders, en de moed en focus hebben om te reiken naar de Brees-fundamentalistische zegen van persoonlijke identiteit. Geleidelijk aan word je de persoon die je altijd al wilde zijn met alle gereedschappen die je nodig hebt om een droom te behouden, de wereld op te ruimen, en vrede-volheid in je eigen wereld te scheppen.

Natuurcoaching is een proces om jezelf te ontwikkelen en om naar je eigen innerlijke stem te luisteren. Het gaat over voorbij alles duwen en blijven duwen wat je chagrijnig en ongelukkig maakt in je leven. Het gaat over het volgen van je eigen hart en het loslaten van verlangens. Het gaat over dieper gaan dan verbazingwekkend bereikt, en onderweg de beste klantenservice hebben.

Deze processen kunnen je meenemen in de genealogie van de jongeren die moesten jagen om voedsel te vinden zodat er een feestmaal kon zijn, om vele kilometers te vliegen om bij de dromen van die jonge kinderen te komen, of om de nooit eindigende zoektocht naar die jonge generaties uit je verleden te doorstaan om je momentum terug te krijgen of om een andere wereld te creëren en de wederopstanding te bieden van wie je was. maken dit soort verhalen beschikbaar voor iedereen en ik geloof dat als we ze erkennen, aan de uitdagingen die ons terug te brengen naar wie we zijn als mens en naar wat we kunnen zijn, zullen we nooit meer staan in de gelederen van degenen die ervoor kozen om oorlog te voeren en te doden iedereen die macht en controle uitgedaagd.

biologisch gezien, haal je een babyvogel uit het nest en leer je vliegen. Je moet boven de hoogte van deze vogel gaan om te kunnen vliegen, en je hebt zelfs een leraar, de vogel, om je te leren hoe je moet vliegen. Het is leren wat te doen, te zijn en het weer te doen. Je moet vooruit en omhoog, en snel en consequent, om daar te komen waar je heen wilt, om je op je gemak te voelen en het allemaal voor jezelf te doen. Op deze manier is de veranderende taak van de geschiedenis ook het vinden van je plaats als de schepper en de schepper is de identiteit in het hele verhaal.

Eerst leer je, en dit leren schept identiteit, dat je bent wat je geworden bent. Dit is het beeld van wie je daar bent, en zoals alle identiteit, geeft je 3000 jaar van herkenning van hoe je begon, hoe je van daar ging, van wat we verleden kunnen noemen, naar nu, wat je vandaag gaat, je de vorm, de naam, maar vlak achter dit alles, is het wie je bent – zonder naam, een notitie van je leven, een label.

Lees meer:
Wandelcoaching 
Cacao ceremonie

Author

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.