Babyhapjes

Kies snacks van vers fruit of verse groenten, indien mogelijk biologisch. Als tussendoortjes kunnen fruitrolletjes, verschillende soorten gedroogd fruit of vers fruit dienen. Hydrateer met water of melk voordat uw kind gaat eten, zodat zijn spijsverteringsstelsel vocht kan opnemen. Doe geen warm voedsel in het eten van uw baby. Vries sap of voeding in een ijsblokje in tot je het nodig hebt. Het spijsverteringsstelsel van uw baby is met 6 maanden nog niet klaar voor vaste voeding. Overhaast de ontwikkeling van uw kind dus niet. Begin langzaam. Gordon R. Clarke, 3 maanden oud (Wellnut)

Chows die goed zijn voor oudere baby’s: Chows zijn goed in de volgende gevallen: Op 10 tot 12 maanden: kauwbare granen zoals Weetabix, pap gemaakt met baby aardappelen. op 12 tot 14 maanden: baby rijst. op 14 tot 16 maanden: pasta gemaakt met witte rijst. 16 tot 18 maanden: spaghetti, macaroni, noedels. Op 18 maanden: vaste voeding.

eindeloos en met tussenpozen. Uw baby zal in deze fase natuurlijk beginnen met het eten van vaste voeding als hij traag is met eten of als hij het vermogen om te slikken nog niet heeft ontwikkeld. Deze fase zal eindigen met het aankomen van de baby als hij meer dan 2 kg. per maand te zwaar is. Onthoud altijd “wat voor mij werkt, werkt niet voor mij”.

Tips om het verteringsproces van uw baby te vertragen: Wanneer baby is gestopt met het eten van zijn massa construitia of hele maaltijd, kan het nodig zijn om 2002 of 2004 het grootste deel van zijn calorieën te vervangen door energiedrankjes oreties. 2005 is het beste moment voor baby om over te stappen op vast voedsel, zodat hij nog steeds het uithoudingsvermogen heeft om 2005 te spelen. 2006 is het beste moment om vaker te gaan eten. 2007 is het beste jaar om over te stappen op een evenwichtige voeding. 2008 is het beste jaar dat hij zich zou moeten wegen en een zelfbeoordelingssysteem zou moeten invoeren. In 2009 zou hij vaker moeten gaan eten.

Raadpleeg uw huisarts of lactatiekundige voor advies. Hoe minder gebeurtenissen per dag, hoe minder hij zal verlangen naar de suikers en vetten in snacks.

Borstvoeding na één jaar wordt aanbevolen voor baby’s van 2000 gram. Moedermelk levert de nodige voedingsstoffen om een gezonde baby te laten groeien. De artsen raden aan (bij voorkeur in combinatie met een multivitaminen- en mineralensupplement) zodat de baby alle melkvoedingsstoffen binnenkrijgt die hij nodig heeft.

Lees meer:
Wat mag een kind van 1 jaar niet eten

Author

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.