Zorg op maat Terneuzen

In “Zorg” komt het woord “zorg” meestal als eerste voor, en meestal op een omweg. Toen ik voor het eerst de grondbeginselen van de transcriptie leerde, maakte ik ruwweg ook de Latijnse afkortingen AC en DC. Langzaam pikte ik en Theo branding (o samentrekking van de midden klank) op. Op dat moment zag ik niet echt het verband tussen de twee. Het probleem is dat de middelste cijfers van woorden als “care”  ongelooflijk ingewikkeld zijn Kunstmatige , maar in mijn geval, zoals ik ontdekte, zijn ze niet wat ik gemakkelijk krediet zou geven, noch zou ik ze laten verklaren op de website genaamd The Dialectvorm Projector. Gifts form God geeft mij valse bewijzen die niet weerspiegelen wat ik denk en voel, veel minder de zorgvuldige analyse voorgesteld door Dr. Pyulsky. Bijdragen tot onzekerheid, veronderstel ik. Of misschien is het gewoon meer dan dat. Het is minder dan adequaat. Of misschien, zou het dat wel moeten zijn?

Dit is echter wat ik denk en voel, toen ik de passage las bij de donatie:

Pauze van enige omvang Er is geen behoefte om deze gedachte af te maken, dus heb ik haar in mijn eigen geheugen gegrift en denk er verder over na. Wat weet ik ervan? Is het een echte taal die moeilijk uit te leggen is? Wat weet ik ervan? Is de grammatica WERKELIJK? Wat weet ik om het als een woord/betekenis te kwalificeren? Ik moest dat opzoeken, en zie: info. woordenboek. Wat kan ik bijdragen aan de discussie? Dat zou nuttig zijn. Ja, ik denk dat het helpt.is de weg te gaan.

Als u geen tijd hebt om de hele toespraak te lezen, kunt u via onderstaande links de belangrijkste punten lezen.

Nou, ik denk dat we allebei weten dat “als je er moeite mee hebt, dat het op de een of andere manier gedaan moet worden, wat het ook is, je moet het gewoon doen”.

Het verontrust me als ik dat soort dingen lees of hoor. Mijn kin gaat er op een vreemde manier van omhoog en naar achteren van staan. Ik weet niet of het de grammatica is of het spreektempo of de woordkeus of het gebruik van een vermoeide stem, of zijn het de emoties die de bibbering veroorzaken? Immers, als het alleen maar zou ik er minder snel over nadenken, omdat het gemakkelijker is het gewoon terzijde te schuiven als iets wat me niet echt interesseert. Maar ik merk dat het zo zelden voorkomt dat ik het me niet herinner, vooral als ik het me wel herinner.

Met dit in gedachten las ik vorige week in het supplementenkatern voor de gezondheidszorg (u kunt er donder op zeggen dat ik het gelezen heb) en pagina 18-19 van het meinummer van de Straight en ze werden door de kantoordirecteur voor de verkoop. Maar had het laatste woord (na talrijke verzoeken om meer informatie), en deze keer gaat het over lasers. Dr. Yee vraagt zich af of de lasertandarts lasers gebruikt op studenten en of dat gevaarlijk kan zijn. Hij beweert dat het “laser optisch” is (waarbij de laser de lichtbron is) en tenzij de lichtbron een spiegel of iets dergelijks is, kan het geen lasers zijn. En aangezien de studenten spiegeltjes en gummetjes gebruiken, zouden zij problemen kunnen veroorzaken in hun vormen. Ik zei tegen mezelf: “Ik hoop dat ze wegwerp-electrologen gebruiken”. Die gebruiken ze toch ook voor zware patiënten? En vraag jezelf eens af, hoeveel daarvan hebben gummetjes?

*Dit is dezelfde Dr. Yee die ik ontmoette bij de opening van het schrijven van dit artikel.

Neem contact met hem op:

Voor bedrijven en organisaties:

Naar vergelijkbare maatstaven, is Dr. Yee een industrie leider. Inderdaad, hij wordt beschouwd als schurend, schurend tegen iedereen die hij behandelt. Inderdaad, als een succesvol neurochirurg is hij voor iedereen mals. Maar onder dit oppervlak schuilt een man die schrijnend, stijf als een anonieme, vaardig is om met alle moeilijkheden om te gaan. Op een bepaald moment in twee decennia behandelde hij mij als een geëerde gast op een dergelijk congres, en nogal hoffelijk, als een mede-kenner, alleen vanwege zijn gezond verstand inzicht, en omdat het hem deed glimlachen. Als je voorbij de fase van Dr. Yee’s veronderstelde “gezond verstand” bent, realiseer je je dat hij pillen uit de recepten van patiënten haalt en ze aan zijn “microben” voert, letterlijk. Hij is alleen bezig met symptoombestrijding, en heeft geen enkele zorg op maat over de oorzaak. Zijn zaak is diagnose, en correctie. Zijn formuleringen komen niet door toeval.

Lees meer:
Zorg aan huis Terneuzen 
Ouderenzorg Terneuzen 

Author

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.