Een van de belangrijkste dingen is om bij elke maaltijd de juiste balans tussen eiwitten, koolhydraten en vetten te eten. De Voedingscoach brengt het laatste onderzoek naar de nieuwste voedingsinformatie over hoe een gezond dieet en een bewegingsprogramma bij elkaar passen. Dit alles terwijl hij volledig ondersteunend is en niet oordelend over ieders behoeften, wensen en verlangens. Wanneer u professionele voedingsbegeleiding krijgt, voelt u dat uw reis naar gezondheid, diƫten en gewichtsverlies eenvoudiger is en uw reis naar een betere gezondheid kan beginnen.

Een typische dag voor de Voedingscoach is de eerste ochtend van de werkweek. De Voedingscoach gaat naar het werk of traint als eerste voor of tijdens de werkdag. Ze maken een individueel plan voor u zonder kosten, omdat ze rondreizen om te werken met verschillende bedrijven en personen die al een voedingsprogramma hebben.

Een ding waar de Nutrition357 je voor behoeden, is dat ze niet per se alle voedingsmiddelen schrappen waar je van houdt of die je eet om gewicht te verliezen. Ze zullen ontdekken welke voedingsmiddelen te eten, hoeveel te eten en wanneer te eten. Zodat u zich niet beroofd voelt van het voedsel waar u van houdt en u zich houdt aan een plan dat voor u werkt. Meestal krijgen ze een eetplan voor 2 weken van je, zodat je je vooruitgang kunt zien en het de laatste paar weken nog een beetje kunt aanpassen als je meer vooruitgang wilt boeken.

Na de 2 weken geven ze gewoonlijk een boodschappenlijstje en tips over hoe je je eraan kunt houden en het in je dagelijkse leven kunt integreren. Ze stellen ook voedingssupplementen of trainingsspullen voor die passen bij jouw persoonlijke doelstellingen. Sommige bedrijven zullen zelfs workout en dagelijkse voedingsinformatie voor je regelen in een Persoonlijk Dieet Plan of Programma wat het gemakkelijker maakt om je gewichtsverlies doelen te bereiken.

U zou zelfs verbaasd kunnen zijn wanneer u uw streefgewicht bereikt en boodschappen gaat doen om dingen te halen, omdat u weet dat u zich aan een paar dingen kunt te buiten gaan. De voeding zorgt er tegelijkertijd voor dat u de kilo’s kwijtraakt en uw eetlust onder controle houdt.

Een typische dag voor de voedingscoach zou kunnen omvatten het verzorgen van 7 klanten tegelijk, het voorbereiden van hun maaltijden en het verpakken van hen te nemen om te werken, reserves zijn meestal het beheer van de fysieke activiteit en ook het plannen van uw lunches voor uw dag. Er wordt ook gekookt met gezonde, verse ingrediƫnten, zodat je thuis of buiten de deur kunt eten, en er wordt wat gesocialiseerd om op het doel gericht te blijven. Het is allemaal ter ondersteuning van grote veranderingen in uw gezondheid, gewichtsverlies en welzijn.

Lees meer…

Personal Trainer Rotterdam

Bootcamp Rotterdam

 

 

 

Author

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.