Coach Eindhoven

Om te beginnen, definieer uw probleem of uitdaging. Wat is het waar u op dit moment mee zit, of waar u op dit moment mee wordt geconfronteerd? Het is belangrijk om uw probleem op te schrijven, in plaats van iets in uw brein te bewaren dat niet gemakkelijk toegankelijk is.

Waarom vraagt u dan niet om hulp? Heeft u mensen professioneel opgeleid om uw probleem of uitdagingen op te lossen? Bent u ten onder gegaan aan de aanpak van uw geraffineerde crisis en zoekt u naar herstel? Waarom? Wat zoekt u bij uw bedrijven, uw vrienden, de gemeenschap, ook de spirituele gemeenschap is belangrijk. Met wie kunt u in contact komen om u te steunen? Wat kunt u op de achtergrond of in de omgeving nagaan dat u misschien blokkeert, of moet sluiten om u vooruit te helpen?

U hebt misschien besloten om het werk alleen te doen. Hier zijn enkele essentiële basisprincipes van hoe dat eruit kan zien en hoe je je kunt aanpassen terwijl je door het proces gaat. Ten eerste, bij elke coaching relatie die je met jezelf hebt, neem verantwoordelijkheid voor wat niet succesvol is. Het is niet iemands schuld. Het is ook waar dat je dingen misschien beter hebt gedaan dan je dacht dat ze konden door gebruik te maken van je opleiding en de hulpmiddelen die je hebt geleerd. Het belangrijkste hier is dat je verantwoordelijkheid neemt voor je daden en niet- daden. Een coach kijkt niet naar wat anderen misschien verkeerd doen, maar zit aan hetzelfde bord van waaruit alleen u naar uw zorgen kunt kijken.

Ten tweede begint u een proces van vertrouwen opbouwen met uzelf of zowel uzelf als de coach. Je begint de geldigheid in te zien van je behoeften en van de behoefte aan hulp. Je hebt beide nodig in deze situatie. Als u dit beschouwt als een tijdelijke zakelijke relatie (zolang u beiden vastbesloten bent uw doelen te bereiken en het team samenwerkt om ze te bereiken), zal dat het potentieel van coaching draaglijker maken voor beide partijen.

Ten derde begin je de stappen van het creëren van kennis en bewustzijn terwijl je je huidige model van denken en zijn aanboort. Terwijl je nieuwe vaardigheden ontwikkelt, is het net zo belangrijk om te observeren wat je denkt zonder na te denken over wat je al aan het denken bent.

De vierde is waar het proces gebeurt. De Abraham Hicks filosofie van de positieve psychologie vertelt ons dat onze overtuigingen ons gedrag beïnvloeden, dat op zijn beurt ons leven bepaalt. Je moet je mogelijk bewust zijn van je gedachten, je emoties en je gedrag voordat je het proces van coaching in kunt gaan. Vóór coaching kunt u zich bewust worden van uw zich herhalende ideeën en gedachtenpatronen, emoties en gedrag die u blokkeren om uitdagingen aan te gaan en uw ervaring uit te breiden, en om met succes vooruit te komen.

Ten derde, begin op een doorlopende basis en bouw voort op uw werk om gedachten en gedrag te beheersen. U kunt erop vertrouwen dat dit u op het goede spoor houdt en u helpt uw situatie op dit moment te verbeteren. Verandering komt van binnenuit en niet van buitenaf. Doe moeite om je meer bewust te worden van je gedachten terwijl je denkt, of dat nu overdag is of ’s nachts, als je routineactiviteiten doet zoals eten of drinken, op je werk en thuis. Ontwikkel je vermogen om je bewust te zijn van jezelf.

Het ontwikkelen van de emotionele competentie om vooruit te komen is de essentie van coaching. Omdat coaches je vertrouwen, wat betekent dat je jezelf helpt, is het belangrijk te onthouden wat coaching is en wat coaching niet is.

 

Lees meer

Holistische coach

Burn out

Author

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.