Afvallen Roosendaal

Mijn naam is Martine Fallice. Ik ben een welgevormd, tenger, buikbewust meisje sinds klokkenluider. Vroeger was ik slank, maar gedurende twee jaar verloor ik vijfenveertighonderd calorieën per week, en kwam ik vijftig kilo aan. Vanaf dat moment begon ik met een bewegingsregime en ik had vele maanden succes. Tegen het derde jaar van mijn voedingsplan was ik honderdtwintig pond kwijt. Maar toen, twee jaar na mijn afstuderen, kwam er een tweede baby en nog een kind. Daarom gaf ik niet op. Ik was in staat om een slank lichaam te behouden omdat ik niet afhankelijk was van supplementen. Ik gebruikte goede voedingsgewoonten en dat is wat mijn lichaam ertoe aanzette om honderd extra calorieën per dag te verbranden zonder hongergevoelens.

Wat bereikt een conventioneel vet verlies programma?

Er zijn twee normale uitkomsten als je aan het afvallen bent:

Dus wat heeft mijn programma bereikt?

Twee dagen lang kon ik mijn buik van maat X naar maat X plus wat gewicht houden. Het middengedeelte van mijn lichaam, dat een van de belangrijkste delen van mijn lichaam is, is niet leeg. Je moet overtollig gewicht in het middengedeelte houden, want daar zitten je spieren. Als het middengedeelte helemaal vol is, ben je tot veel meer in staat.

Is dat het?

Ja, dat is het precies.

Wat bereikt een traditioneel gewichtsverlies programma?

Het is in staat om het verouderingsproces tegen te gaan. Naarmate we ouder worden, kunnen we de kwaliteit van ons voedsel en de hoeveelheid voedingsstoffen die we binnenkrijgen niet meer beoordelen. Daarom moeten we voorzichtig zijn met het voedsel en de drank die we tot ons nemen. Hoe dan ook, als we een goed uitziend lichaam van middelbare leeftijd willen hebben, moeten we voorzichtig zijn. Als je te veel vet, natrium, cholesterol en alcohol binnenkrijgt, zul je er niet alleen ouder uitzien, je zult je ook ouder voelen. Er zijn tegenwoordig veel programma’s om af te vallen, maar het probleem met veel van deze programma’s is dat ze van korte duur zijn en je niet de mogelijkheid geven om een goed uitgebalanceerd dieet op lange termijn vol te houden. Goede voeding laat zich niet afschrikken door gewichtsverlies op korte termijn. Integendeel, het moet gebruikt worden als een basis om een verstandig eetpatroon te kunnen ontwikkelen voor de rest van je leven.

Tot besluit

In de wereld van vandaag is het niet zo gemakkelijk om aan een evenwichtige voeding te geraken. Het is niet aan te raden een afslankplan te beginnen zonder eerst onderzoek te doen. Er zijn veel programma’s te vinden op het internet. Mijn suggestie is om de wateren te testen en te zien wat voor u werkt. Laat je niet vangen in een dieet val. Je zult het voedsel dat je eet gewoon lekker vinden, je zult gewicht verliezen en na een tijdje zul je het allemaal weer terug krijgen en vaak ook. Er zijn veel korte termijn projecten die u zullen helpen gewicht te verliezen. Laat u niet vangen in de val van korte termijn gewichtsverlies. Goede voeding vereist een lange termijn inzet.

Lees meer:
kindercoach roosendaal
online voedingscoach

Author

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.