Natuurgeneeskunde Tilburg

 

Er zijn in feite twee soorten natuurgeneeskunde, een die het lichaam behandelt zoals het zou moeten zijn, en een die het lichaam behandelt zoals het werkelijk is, zonder te proberen er iets aan te veranderen.

Wat is natuurgeneeskunde nu eigenlijk? We zouden het kunnen definiëren als het gebruik van wijsheid en de eigen genezingsmechanismen van het lichaam om de oorzaken van de symptomen weg te nemen, de aanwezige symptomen te behandelen en het lichaam aan te moedigen terug te keren naar een toestand van evenwicht. Zodra het lichaam zich aanpast, zullen er geen symptomen meer zijn.

De praktijk van de natuurgeneeskunde kan dus worden beschouwd als een vorm van alternatieve geneeskunde, maar is niet hetzelfde als de conventionele geneeskunde. Hoewel de conventionele geneeskunde een ziekte niet kan genezen, kan zij deze op vele verschillende manieren helpen. Natuurgeneeskunde helpt de persoon te versterken, zodat hij de omstandigheden die tot zijn ziekte kunnen leiden, kan bestrijden, kan voorkomen dat mensen worden besmet door gevaarlijke microben en virussen, en kan ook helpen voorkomen dat het lichaam zijn eigen vloeistoffen moet verspillen. Dit wordt gedaan door vloeistoffen te verstrekken die schoon zijn en vrij van gevaarlijke afvalstoffen, voedingsstoffen die uit de afvalstoffen kunnen worden gehaald en mineralen die het lichaam helpen optimaal te functioneren.

Dus waarom volgt niet iedereen een natuurgeneeskundig dieet? Wel, sommige mensen doen dat niet. Hoewel er enkelen zijn die in hun leven volledig naturopathisch zijn gegaan, zoals degenen die praktijken beoefenen die gebaseerd zijn op een god-kosmologie. In deze praktijken wordt de zieke geacht de normale weefsels van zijn lichaam te hebben gekrompen, zodat hij naar believen een hoger niveau van bewustzijn kan bereiken. Zij zijn dan in staat zichzelf te genezen.

Er zijn echter mensen die niet langer bereid zijn dat niveau van bewustzijn te bereiken, of zij kunnen de genezing van hun lichaam nodeloos onderdrukken. Veel mensen die de conventionele geneeskunde beoefenen zijn vaak ziek en weten niet waarom ze ziek zijn. Zo iemand kan een ziekte hebben opgelopen via een andere persoon, maar nog steeds geloven dat die persoon op de een of andere manier ‘schuld’ heeft of ergens over ‘liegt’. Met andere woorden, hoewel zij kunnen geloven dat hun ziekte zondvloed is, kunnen zij niet-voedzaam voedsel eten, depressief zijn, geen hoop hebben, overgewicht hebben, en kunnen zij lijden aan andere aandoeningen die verband houden met hun ziekte – syndromen zijn geen aandoeningen die iets te maken hebben met hun ziekte.

Is er iets gemeenschappelijks tussen deze twee voorbeelden van alternatieve geneeskunde? Simpel gezegd, als je lijdt aan een ziekte en je weet niet waar het vandaan komt, kan het zijn omdat de persoon niet weet hoe de energie die het lichaam heeft te sturen. Met andere woorden, de persoon weet misschien niet hoe hij het lichaam energetisch, of poëtischer, moet zuiveren.

Wat kunnen wij doen om de kans uit te sluiten dat wij slachtoffer worden van onze eigen conventionele geneeskunde, en ook slachtoffer van de behandelingen die wij al eeuwenlang voor kwalen uitvoeren?

Allereerst een waarschuwing: het is geen goed idee om de informatie op deze pagina’s te gebruiken voor zelfdiagnose of zelfbehandeling. Wie ziek is, wordt aangeraden een arts te raadplegen die de symptomen goed kan uitleggen en accuraat medisch advies kan geven. In principe is het het beste om u in te lezen in de wetenschap van deumatische geneeskunde om het verschil te kunnen onderscheiden tussen wat u gezegd wordt door iemand die weet waar hij het over heeft en gewoon oude oplichterij. Sommige kwalen zijn altijd mysterieus, en er schijnt nooit een sluitende medische diagnose voor te bestaan.

Als u naar een arts gaat die geen uitgebreide opleiding inumatische geneeskunde heeft genoten, of die geen stevige greep lijkt te hebben op de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied, is het een goed idee om nog eens te overwegen zaken te doen met die persoon. Het is het beste om een relatie op te bouwen met iemand die een toegewijde carrière heeft gemaakt van het helpen van mensen, en die een staat van dienst heeft op het gebied van succes in moeilijke omstandigheden.

Lees meer:

Acupunctuur Tilburg

Chinese massage Tilburg

Author

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.