Acupunctuur Den Haag

Ik geef slechts één uur acupunctuur per week, maar dat kan zoveel tijd zijn als u wilt besteden. Een van de eerste dingen die ik doe is een warming-up aanbevelen

voordat ik een van mijn technieken doe.

Het is heel belangrijk dat de behandelaar dit doet, want zelfs na een acupunctuurbehandeling kan er nog wat pijn in het lichaam zijn. Dit is heel gebruikelijk, maar er zijn er die nooit volledig herstellen, en het kan nog een paar sessies duren voordat de pijntjes verdwenen zijn.

Dus wat kunt u verwachten als u om een acupunctuurbehandeling vraagt? Acupressuur kan uw symptomen behandelen en voorkomen dat ze zich ontwikkelen tot iets wat nog ernstiger is. Het kan uw immuunsysteem helpen beter te functioneren, en u helpen infecties te bestrijden. Misschien vindt u de therapie niet zo erg als de beschrijving doet vermoeden. Ik heb patiënten gehad die bij me kwamen met reacties van allerlei kwaaltjes, van keelpijn tot een verstopte neus. Al deze reacties zijn het gevolg van een slechte spijsvertering, of een opeenhoping van gifstoffen in het lichaam. Als je ergens last van krijgt, ben je gifstoffen aan het wegspoelen die weggespoeld moeten worden. Als je immuunsysteem niet zo goed werkt als het zou moeten, kun je nog steeds last hebben van allergieën, cellulitis, of een andere aandoening. Als je spijsvertering niet in orde is, ben je jezelf niet aan het ontdoen van afvalstoffen. Al deze problemen zijn terug te voeren op een slechte spijsvertering. Met dit soort problemen ben je zeker niet goed voor iemand.

Als je oude  waar ze beweren dat je kunt gaan op een speciaal dieet en speciale oefening programma en elimineren uw opgeblazen gevoel door gewoon een paar van het afval van uw darmen uit elke dag, dan kun je beter gaan lopen. Het is een feit dat een opgeblazen darm veroorzaakt kan worden door te veel gas, of te weinig gas. Een van de redenen waarom sommige mensen een darm hebben die geïsoleerd is tegen het goed verwerken van wat je binnenkrijgt, maar dat kan aangepakt worden.

Als je gas hebt, dan heb je stront. Het eten van het verkeerde voedsel zal dat spul niet laten lopen, maar dieet en lichaamsbeweging alleen zijn niet het antwoord. Spijsverteringsproblemen zijn niet het gevolg van te veel of te weinig gas, ze zijn het gevolg van een onjuiste spijsvertering. Het eten van verkeerde voeding is niet het hele verhaal.

Er is een hele cascade die gebeurt als je eet. Eerst krijg je je maag op gang met eten. Dat en het hunkeren naar voedsel zijn de oorzaak van je volgende probleem. Dat, en reageren op de drang om te eten zorgt ervoor dat je maag overuren gaat maken. Je maag laat je alvleesklier extra werk doen omdat die insuline moet produceren om je bloedsuiker in balans te houden. Ja. Je alvleesklier moet twee ronden suiker uit je bloed halen voordat ze het in de cellen krijgen. Als er te veel suiker, of insuline, uit je bloedstroom komt, word je ziek. Dus, nu draait je alvleesklier overuren, en je produceert meer en meer insuline. Deze extra insuline, de glucagon, zorgt ervoor dat de alvleesklier meer en meer insuline gaat pompen. Er is echter een klein probleempje.

 

Author

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.