Fysiotherapie Den Bosch

Wat weet je over je dokter en fysiotherapie?

Ik ben al vijfentwintig jaar verpleegster, waarvan tien jaar als klinisch verpleegster. Naast mijn diploma’s, waaronder een bachelor in sociale geneeskunde en verpleegkunde, heb ik een certificaat als gecertificeerd atletiektrainer van het American College of. Wat houdt dat in? Het betekent dat ik geneeskunde heb gestudeerd en een doctoraat in inspanningsfysiologie heb behaald. Toen ik nog op de middelbare school zat, werkte ik met coach¬† om hem te revalideren van chronische knieblessures. We hebben zes jaar met hem gewerkt op IU. Hij is onlangs met pensioen gegaan na een zeer succesvolle pensioneringscarri√®re. We bleven samenwerken nadat hij de IU verliet om medicijnen te gaan studeren. We werkten met hem in elk van zijn volgende praktijken.

Ik heb een uitgebreide opleiding gehad in verschillende specialisaties, waaronder massage, orthopedie, vasculair, pijnbestrijding, veroudering, analgesologie, geriatrie, adolescentengeneeskunde, houdingsproblemen, diabetes, orthopedisch trauma, geriatrie, neurochirurgie, plastische chirurgie en trauma/trauma’s.

Na het ongeluk heb ik kort bij Rave en gewerkt, een paar diensten bij Rave gedraaid, maar uiteindelijk overgestapt naar hedendaagse orthopedische chirurgie en plastische chirurgie.

Waarom vertel ik u dit? Omdat er talloze mensen zijn die hebben geleden aan degeneratieve ziekten of pijn, aan een heupvervanging en een totale heupvervanging, aan een totale heupvervanging en aan een operatie na een heupvervanging. Dit is voor velen van ons een levenslange reis geweest. Artrose en degeneratieve ziekten worden de stille moordenaars genoemd. Artrose veroorzaakt veel problemen en is de belangrijkste oorzaak van invaliditeit bij ouderen. Het veroorzaakt ook veel problemen in de tandheelkunde. Veel ouderen en jongere volwassenen hebben last van tand- en botproblemen, die kunnen leiden tot tandbederf en uiterlijke lichaamspijn en ongemak. Dit is levens veranderend. We hebben het over pijn, ongemak, depressie en darmbloedingen. Een hulpriem gaat niet helpen bij al deze aandoeningen.

Lees meer:
Shockwave therapie
Valpreventie ouderen 

Author

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.