Business Coach Rotterdam

 

Wat zijn de kenmerken van een business coach? Wat zijn de specifieke producten, benaderingen, technologie en vaardigheden die hij of zij gebruikt om uw bedrijf naar het hoogst mogelijke niveau te laten stijgen? Bijvoorbeeld: Veel coaches richten zich op de aspecten van het bedrijfsleven waarmee ze vertrouwd zijn, zoals marketing, verkoop en distributie. De coach moet echter in staat zijn om u te helpen met andere delen van het bedrijf die misschien iets buiten zijn of haar gebied liggen. Er zal niets zijn dat de coach u niet kan leren op basis van zijn of haar eigen ervaring.

Wie kan u helpen met het soort mensen, bedrijfsfuncties en processen dat u nodig hebt? Een collega van mij werkt met bedrijfsleiders die openstaan voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, maar die nooit de tijd hebben genomen om te leren hun ideale klanten te benaderen. Deze collega is gespecialiseerd in operations management en geeft coaching om leidinggevenden te ondersteunen die iets willen doen aan de belangrijke gebieden van hun bedrijf, alleen maar voor hun eigen persoonlijke groei en om hun bedrijf vooruit en omhoog te helpen.

Wat zijn de producten en diensten die een bedrijfscoach levert? Mijn collega geeft advies over marketing, belastingen, financiƫn, personeelszaken, strategie en bedrijfsvoering. Een andere collega richt zich strikt op fysieke aspecten zoals marketing, materialen, verkoop, orderverwerking, en verkooptraining. Mijn trainer is een leiderscoach die begeleiding, sturing, richting, steun en motivatie biedt. Een andere collega is een begeleidingswerker die persoonlijke en professionele ontwikkeling begeleidt door begeleiding, richting, plan, en verantwoording te geven.

Hoe herkent u de waarde van het werken met een business coach? Als bedrijfsprofessional zit u aan het stuur. U bent zich bewust van uw bedrijf. U weet waar u naartoe wilt en hoe u daar kunt komen. De hamvraag is hoe u uw bedrijf wilt laten groeien. Laten we zeggen dat u een verkoopteam hebt, u wilt dat ze meer zaken binnenhalen, maar het kan niet zomaar gebeuren. Je moet ze helpen te groeien om effectiever te worden in de marketing- en verkoopcycli. Wanneer je met een business coach werkt, hoef je hem of haar alleen maar te vertellen wat de problemen zijn en welke doelen je wilt bereiken. Het is allemaal heel eenvoudig en er komt geen hard werk bij kijken.

Het is waar – de economie van vandaag is moeilijk. U moet weten waar u naartoe gaat en hoe u daar kunt komen. Uw business coach is een van de weinige ‘hands on’ mensen die u kunnen laten zien hoe u dat voor elkaar kunt krijgen en u kunnen helpen daar te komen. U kunt uw bedrijf enorm verbeteren.

Lees meer:

Talentontwikkeling

Author

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.