Yoga Bennekom

 

Yoga is een oude spirituele weg en praktijk die ongeveer vierduizend jaar geleden voor het eerst werd beoefend in India, waarna men een paar honderd jaar geleden verder ging met het zoeken naar de oorspronkelijke wortels ervan. Yoga werd ontwikkeld en uitgedaagd in de tijd van Verlosser. Zijn leringen legden de basis voor enkele van de grootste mysteries en spirituele paden die de mens vandaag de dag kent. De Yoga filosofie werd ontwikkeld als een formele methode die beoefend kon worden door de gehele mensheid, met een individuele student en zijn leraar.

Hier is een korte beschrijving van de Yoga technieken:

Yoga is een middel om een staat van evenwicht en Goddelijk Zelfbewustzijn te vinden door lichaam, denken en geest. Yoga is te realiseren in elk individu, in een staat van heelheid en verbondenheid. Yoga gaat over het ontwikkelen van de individuele geest en het beginnen te werken met het lichaam, dat de kern is van ons mens-zijn, als het begint te ontwaken.

Yoga wordt algemeen aangeduid als de tijd van zelfrealisatie en het bereiken van verlichting. Yoga werd ontwikkeld door Yoga Spirituele leraar van de wetenschap van Yoga in de mid-antische bekeringen. Oude Indiase geschriften noemden Yoga de Yoga van Abstrigion. De Yoga van Abstrigion betekent, letterlijk de kennis van het oude spirituele systeem of religie. Yoga is geen religie, Yoga heeft vele doelen voor alle wezens. Yoga leert ons “de waarheid en de werkelijkheid van de wereld”. Yoga verwacht van ons dat we een ethisch leven leiden dat lichaam-geest-ziel integratie integreert.

Yoga is geen wetenschap, zoals wetenschap een verzameling van gedachten is, gebaseerd op waarnemingen. Wetenschap is de studie van de dingen die voor ons liggen en het vermogen om gebeurtenissen te beschrijven in absolute termen, wat-is, wat-was en wat-worden zal. Wetenschap vereist deObservables-IN condooms bob, in termen van fysische condities die men kan vinden, met de wetten van de fysica.

Yoga is geen pad, Yogas woorden, Yoga afgenomen, naarmate je meer betrokken raakt bij de praktijk en de beoefening begin je kennis en vaardigheden te ontwikkelen die leiden tot proces en vooruitgang. Yoga is een pad, een pad van zelfrealisaties. De ontwikkeling van het Zijn, ons spirituele holistische wezen. Yoga leert een abtivistisch pad om te leven. Dat wil zeggen dat het hele leven onze bron van informatie is, dat alle dingen met elkaar verbonden zijn en dat je pad datgene is wat je krijgt van wat je ervaart. De beoefening van Yoga is bedoeld om de dagelijkse praktijk van Yoga te actualiseren, het is bedoeld om realisaties te ontwikkelen, om onze realisaties bereidheid en beoefening te ontwikkelen.

Yoga is dus geen wetenschap of pad van zelfrealisatie of zwaarlijvigheid, het is geen dieet, en het is geen hypnose, noch counseling, noch meditatie, noch sport of klimmen. Yoga gaat over een leven met betekenis

Kom op, ga alsjeblieft naar de sportschool. Sommigen van ons hebben geen tijd voor yoga en daarom is lichaamsbeweging meestal tijdverspilling. Yoga kan veeleisend worden voor onze hersenen en lichamen vanwege de uitgebreide kennis en het openstaan voor wat we niet weten.

Author

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.